Covid genezing, alternatief

Inenting

Origineel van frag uns Doch:Laatste nieuws
Rusland voerde een autopsie uit op een Covid-19-patiënt, er werd een geweldige ontdekking gedaan!

Rusland was het eerste land ter wereld dat een post mortem autopsie (post mortem) uitvoerde op een Covid-19 lijk en ontdekte na zorgvuldig onderzoek dat Covid-19 niet als virus bestond.
Dit is een wereldwijde illusie. Mensen sterven door "verhoogde 5G elektromagnetische straling".
Artsen in Rusland hebben de wet van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) overtreden die na verloop van tijd geen autopsie toestaat op de lichamen van mensen die zijn overleden aan Covid-19, kunnen niet aannemen dat het een virus is, maar een bacterie, die tot de dood leidt , veroorzaakt bloedstolsels in aders en zenuwen, waardoor de patiënt aan deze bacterie sterft.
Rusland versloeg het virus en zei: "Het is niets anders dan fellium-intravasculaire coagulatie (trombose) en de behandelingsmethode is genezend".
* Antibiotica-tabletten
* Ontstekingsremmend en
* Neem anticoagulantia (aspirine).
Dit toont op zijn beurt aan dat het mogelijk is om de ziekte te genezen, dit sensationele nieuws voor de wereld werd gecreëerd door Russische artsen met een autopsie van het covid-19-virus.
Volgens andere Russische wetenschappers waren ventilatoren en een intensive care unit (ICU) nooit nodig. Dat heeft een negatief effect op de longblaasjes (vergroting en geeft schade aan de longblaasjes).
In Rusland zijn al protocollen over dit effect gepubliceerd.
China wist dit al, maar heeft zijn rapport nooit gepubliceerd.
Het is geen virus, het is gewoon een bacterie die wordt blootgesteld aan 5G-straling, de oorzaak is letsel bij mensen met een zeer lage immuniteit.
Deze straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie.
Slachtoffers moeten Asprin 100 mg en Apronic of Paracetamol 650 mg krijgen.
​Van COVID-19 is aangetoond dat het bloedstolling veroorzaakt, wat bij mensen trombose veroorzaakt en ervoor zorgt dat bloed in de aderen stolt.
Bron: Russisch ministerie van Volksgezondheid

WAARSCHUWING EZBB
Dit mag NIMMER op eigen houtje worden toegepast en UITSLUITEND onder medische begeleiding. Een hoge dosering van Paracetemol kan tot de dood leiden, vanwege een te hoge bloedverdunning. Dit is ook GEEN preventieve behandeling. Deze informatie is uitsluitend informatief bedoeld en ALS men dit wenst te volgen, MOET dit met de (huis)arts worden overlegd. Vergeet vooral het GEBED niet.

Uitgebreidt op 14 maart 2021
#Então – “Protocolo Cabo de Guerra” pode combater o Covid-19
Gepubliceerd op 14/05/2020

Door ARUANA
De Informa Tudo DF-website maakte de informatie openbaar dat een procedure genaamd "Protocolo Cabo de Guerra" een mogelijke remedie zou zijn voor Covid-19. In de vrijgegeven video sprak pneumoloog Elnara Marcia Negri, van Hospital Sírio-Libanês, over het verbeteren van de patiënt die het nieuwe Coronavirus had op de eerste dag van het protocol.
De tekst zegt dat de effectiviteit verband houdt met het gebruik van heparine, dat intravasculaire coagulatie kan voorkomen en ook de complicaties veroorzaakt door Covid-19. Het onderzoek loopt naar verluidt in de ziekenhuizen Sírio Libanês en Albert Einstein, samen met de USP School of Medicine (Universiteit van São Paulo).

#Vervolgens...
Na controle (14/05/2020) bleek inderdaad dat het medicijn zich echt in de testfase bevindt, maar er is nog niets definitiefs over het gebruik ervan, zo erg zelfs dat de longarts in de video opmerkt dat de beelden niet op internet konden lekken, aangezien mensen kon op zoek gaan naar heparine en het gebruiken zonder medisch advies, zoals gebeurde met hydroxychloroquine.
Het rapport staat nu 12 maart 2021 op Internet. En het is aan te raden om dit aan de behandelde arts te laten lezen, evenals deze video Protocolo behandeling van Covid (in het Spaans). Welke heel duidelijk toont de gevolgen van Covid en het waarom van deze alternatieve behandeling (artsen in Italië, V.S. en meer).

Tijdens het zoeken naar bronnen die over het onderwerp praten, werd een dagrapport van het ministerie van Volksgezondheid gevonden waarin de wetenschappelijke bewijzen die in de internationale literatuur over farmacologische behandeling van Covid-19 worden aangehaald, worden beschreven. In de zoektocht tussen 17 en 19 april 2020 wordt heparine genoemd in protocollen voor klinische onderzoeken. In de tekst wordt uitgelegd dat werd voorgesteld om orale anticoagulantia therapieën te vervangen, omdat hierdoor het risico van overmatige behandeling zou worden vermeden.
De website van het Hospital das Clínicas van de Faculteit Geneeskunde van USP onthulde dat een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Federale Universiteit van São Paulo (Unifesp) en Europese medewerkers de mogelijke werkzaamheid van heparine bij de behandeling tegen het nieuwe coronavirus noemt. De verklaring is dat het medicijn stolsels bestrijdt die longvaten kunnen aantasten en het dus ook moeilijk kan maken voor het nieuwe coronavirus om cellen binnen te dringen.
Van de Brazilian Medical Association (AMB) publiceerde ook een notitie over tests die door Braziliaanse onderzoekers worden geïnitieerd om ernstige patiënten met Covid-19 met heparine te behandelen. Er wordt gezegd dat wetenschappers van de ziekenhuizen Sírio Libanês en Albert Einstein, in samenwerking met de USP School of Medicine, het bloedplasma van zullen patiënten testen bij mensen die besmet zijn met het nieuwe coronavirus. Op 11 mei werden de tests ook bevestigd door de website van de São Paulo State Research Support Foundation, Fapesp. Net als het Hospital das Clínicas van de USP Medical School meldde de instelling dat het onderzoek werd uitgevoerd door wetenschappers van Unifesp en Europese medewerkers, en dat hierdoor de werkzaamheid van heparine kon worden ontdekt om patiënten met Covid-19 te behandelen.
De tekst spreekt van het bewijs dat al bestond over het vermogen van heparine om infecties te voorkomen, waaronder het nieuwe coronavirus, aangezien het multi-actieve functies heeft. Er werd ook aangehaald dat de onderzoekers de beste manieren evalueerden waarop heparine het virus kon bestrijden. De studies zullen worden uitgevoerd met behulp van structurele biologietechnologieën en zullen verschillende celmodellen gebruiken.

Bron: ARUANA